Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη για υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, εγκατάστασης και ενοικίασης σε αεροσυμπιεστές, γεννήτριες και αντλίες.


Επισκευές

Στη Mechanocraft μπορούμε να αντιμετωπίσουμε γρήγορα το πρόβλημα, ώστε να επιλυθεί με την ελάχιστη διαταραχή στην λειτουργία της επιχείρησής σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα εντοπίσουν και θα αντιμετωπίσουν γρήγορα το πρόβλημα και θα το αποκαταστήσουν άμεσα.

Διαθέτουμε ένα τεράστιο απόθεμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε καθόλου για την επαναλειτουργία του εξοπλισμού σας.

Ειδικευόμαστε στις επισκευές ηλεκτροκινητήρων, Η/Ζ, αεροσυμπιεστών και αντλιών κάθε τύπου και ισχύος και διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα έμπειρων τεχνικών.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Repair.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Maintenance.jpg
Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία:

 • Υπηρεσίες τακτικής συντήρησης, όπως συνιστά ο κατασκευαστής.
 • Ηλεκτρικές και μηχανικές επιθεωρήσεις.
 • Όλες τις απαραίτητες προσαρμογές για ορθή και αποδοτική λειτουργία.
 • Ανακατασκευές για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.
 • Πλήρεις αναφορές και τεκμηρίωση.

Στόχος της συντήρησης είναι η βελτίωση της ασφάλειας και της απόδοσης του εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις σας. Με έγκαιρες, προγραμματισμένες επισκευές και ελέγχους, η επιχείρησή σας μπορεί να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά από ποτέ.


Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας σχεδιάζει, κατασκευάζει και τροποποιεί συστήματα, καλύπτοντας αποδοτικά τις μοναδικές ανάγκες κάθε εγκατάστασης.

Ανταποκρινόμαστε άριστα σε μια μεγάλη γκάμα βιομηχανικού εξοπλισμού, αλλά ειδικευόμαστε στους αεροσυμπιεστές, στα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και στης αντλίες λυμάτων.

Είμαστε μια εταιρεία πλήρους εξυπηρέτησης πωλήσεων, υπηρεσιών και εγκαταστάσεων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς από την αρχή έως το τέλος, ως ένα ενιαίο σημείο επαφής.

Παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης σε κάθε βήμα. Στο σχεδιασμό του συστήματος, στην προμήθεια του εξοπλισμού, στην εγκατάστασή του, στον έλεγχο λειτουργίας και στην παράδοση του συστήματος.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Installation.jpg

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Rental.jpg
Ενοικιάσεις

Αν θέλετε να καλύψετε μια έκτακτη ή περιοδική μπορούμε να σας καλύψουμε άμεσα, μια αξιόπιστη ενοικίαση από το Mechanocraft.

Την εξυπηρέτησή σας θα αναλάβουν οι έμπειροι τεχνικοί μας, ώστε να μελετηθούν οι επιχειρηματικές σας ανάγκες και να καλυφθούν απόλυτα και με το σωστό κόστος.

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε, είτε για μακροχρόνια είτε για ολιγοήμερη ενοικίαση είναι.

 • Γεννήτριες πετρελαίου τριφασικές
 • Γεννήτριες βενζίνης μονοφασικές
 • Αεροσυμπιεστές κοχλιοφόροι
 • Αεροσυμπιεστές εμβολοφόροι
 • Αεροσυμπιεστές oil-free
 • Ηλεκτρικά Εργαλεία
 • Εργαλεία Αέρος

Για υπηρεσίες σε αεροσυμπιεστές, γεννήτριες και αντλίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.